Bomag, Marubeni Dağıtım ve Servis Güvencesiyle Türkiye’de!

60 yılı aşkın yol makinaları tecrübesiyle Türkiye pazarında lider pozisyonda yer alan Bomag, farklı sektörlerde faaliyet gösteren dünyaca ünlü markaların Türkiye temsilcisi Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. tarafından, 1 Ocak 2024 itibarıyla ülkemizde temsil edilmeye başlanıyor. Fransız Fayat Grubu’nun bir parçası olarak yol ekipmanlarını Avrupa, Çin, Hindistan ve ABD’deki kendi üretim tesislerinde üreten Bomag, toprak ve asfalt silindirleri, yama silindirleri, finişer, frezeler, çöp kompaktörü, toprak stabilizeri ve hafif sıkıştırma ekipmanları ile geniş bir ürün gamı sunuyor. Marubeni Dağıtım ve Servis’in katma değerli hizmetlerle çözüm ortağı olma vizyonu, Bomag markasının pazar liderliğiyle bir araya gelerek, hem satış hem de satış sonrasında markanın çok daha güçlü bir konuma gelmesini sağlayacak.

Japonya merkezli Marubeni Corporation iştiraki olan Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., Türkiye’de temsil ettiği dünyaca ünlü markalara Bomag’ı da ekledi. 60 yılı aşkın yol makinaları tecrübesiyle Türkiye pazarında lider pozisyonda yer alan Bomag, 2024 yılından itibaren Marubeni Dağıtım ve Servis portföyüne ekleniyor. Günümüzde Fransız Fayat Grubu’nun bir parçası olarak yol ekipmanlarını Avrupa, Çin, Hindistan ve ABD’deki kendi üretim tesislerinde üreten Bomag, toprak ve asfalt silindirleri, yama silindirleri, finişer, frezeler, çöp kompaktörü, toprak stabilizeri ve hafif sıkıştırma ekipmanları ile geniş bir ürün gamı sunuyor.

Eşref Zeka: “Katma değerli hizmetlerimizle Bomag’ı Türkiye’de büyüteceğiz!”

Oluşturdukları iş modeliyle, ortak değerler ve vizyon ile temsil ettikleri, birbirinden güçlü markalarla uçtan uca çözüm sunmak için çalışmalarını sürdürmeye devam ettiklerini belirten Marubeni Dağıtım ve Servis Genel Müdürü Eşref Zeka; “Lojistikten, inşaata, maden sektöründen, tarıma ve sanayiye kadar, birçok sektörün ihtiyacına cevap veren müşteri odaklı iş modelimizle, güçlü markalarımızın da katkısıyla, sürdürülebilir bir gelecek için, yüksek teknolojik ürünler ve kaliteli hizmetler sunarak, faaliyet gösterdiğimiz sektörlere katkı sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru anlamak, doğru ekipmanı sağlamak ve doğru çözümü sunmak ana misyonumuzun çerçevesinde, dünyanın lider yol ekipmanları markası Bomag’ı da bünyemize katıyoruz. Farklı sektörlerdeki müşterilerimize sunduğumuz ürünlerimize, katma değerli hizmetlerle çözüm ortağı olma vizyonumuzu, Bomag markası için de sunarak, mevcut pazar liderliğini çok daha üst düzeye çıkarmayı amaçlıyoruz. Türkiye’de pazar lideri konumundaki Bomag’ın, her geçen gün daha da güçlenen Marubeni Dağıtım ve Servis ailesine katılmasıyla, bu öncülüğünü daha da geliştirmeye odaklanıyoruz” dedi.

Geniş ürün portföyü

Dünyanın farklı ülkelerindeki kendi üretim tesislerinde yol ekipmanlarını üreten Bomag, 1957’den günümüze milyonlarca kilometrelik yolun yapılmasının ardındaki kahramanlardan biri oldu. Dünya çapında 2.500’den fazla çalışanı ve farklı ihtiyaçlara yönelik 250’den fazla ürün ve opsiyonlarını üreten Bomag, Türkiye’de de tüm ihtiyaçlara çözüm sunan geniş ürün gamıyla müşterilerle buluşuyor. Toprak ve asfalt silindirleri, yama silindirleri, finişer, frezeler, çöp kompaktörü, toprak stabilizeri ve hafif sıkıştırma ekipmanları sayesinde yol şantiyelerindeki her türlü makina ihtiyacı Bomag ile sağlanıyor.

Similar Articles

Comments

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Instagram

Most Popular