TIRSAN’DAN, KAÇMAZLAR’A 50 ADETLİK DEVBİTÜM TANKERİTESLİMATI

Güvenilir lider Tırsan; Bilgi ve tecrübesiyle yıllardır akaryakıt tedarik zincirinin her halkasında emniyetli hizmet veren, Kaçmazlar Lojistik’e 50 adet Kässbohrer Bitüm Taşıyıcı Tanker teslim etti.

Ar-Ge yetkinliği ve üretim gücü ile taşımacılığın her sektöründeki müşterilerinin ihtiyaçlarını tam karşılayan Güvenilir lider Tırsan Adapazarı fabrikasında gerçekleştirdiği teslimatlara hız kesmeden devam ediyor.

Kässbohrer Bitüm Taşıyıcı Tanker teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Kaçmazlar Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kaçmaz ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Osman Keleş katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ADR mevzuatına dikkat çekerek, “Türkiye’de 2014 yılında yürürlüğe giren ADR mevzuatı çerçevesinde onaylı tanker ve silolarını 2002 yılından itibaren üreten ve Türkiye’de tehlikeli madde taşımacılığı alanında uluslararası standartların uygulanması konusunda sektöre öncülük eden Tırsan, uluslararası deneyimleriyle ürettiği ürünleri ile müşterilerin rekabet gücünü artırmaya devam etmektedir. Avrupa’da pazar lideri, ADR mevzuatına tam uyum gösteren araçlarımız, özel tasarımları ve kaliteli ekipmanlarıyla kullanıcılarına, emniyet, işletme maliyeti ve kullanım ömrü açısından en elverişli çözümü sunmaktadır. Akaryakıt taşımacılığının öncü firmalarından Kaçmazlar Lojistik’e Kässbohrer Bitüm Taşıyıcı Tankerlerinin teslimatını gerçekleştirmekten çok memnunuz, gelecekte de iş birliğimizin devam edeceğine inanıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Güvenli Akaryakıt Taşımacılığında Tek Adresimiz Her Zaman Tırsan

Kaçmazlar Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kaçmaz da yaptığı konuşmada, “Tehlikeli madde taşımacılığında farklı coğrafyalar özelindeki regülasyonlar, yol koşulları ve müşteri talepleri sürekli sürekli olarak değişiyor. Bu talepleri sadece tam anlamı ile karşılayan Tırsan’ın üretmiş olduğu ADR’li Tankerlerdir. Son olarak filomuza katmış olduğumuz Kässbohrer Bitüm Taşıyıcı Tankerlerinin şasi tasarımı ve alüminyum malzemeden üretilmesi sayesinde 6.300 kg boş ağırlık ile daha fazla ve güvenli yük taşıyabiliyoruz. Bu yüzden, güvenli akaryakıt taşımacılığında Tek Adresimiz her zaman Tırsan” dedi.

Kaçmaz sözlerine şu şekilde devam etti, “Sektör; efektif, profesyonel, kurumsal, esnek, maliyet ve hizmet odaklı, sürekli kendini geliştiren, lojistik desteğini birebir karşılamayı hedefleyen çözüm ortaklarına ihtiyaç duyar. Kaçmazlar Lojistik’in farklılığı iste bu noktada ortaya

çıkmaktadır. Uzun yıllara dayanan tecrübemizle, kurucu üyelerimizin akaryakıt sektöründe oluşturdukları müşteri odaklı yaklaşımdan aldığımız güçle ve sektörün ihtiyacı olan profesyonel ve akılcı çözümler üretebilen operasyon ekibimizle hizmet vermekteyiz. Türkiye geneline yayılan, stratejik bölgelerdeki ofislerimiz sayesinde, müşterilerimizin ihtiyaçlarına zamanında ve minimum maliyetler çerçevesinde hizmetler sunabilmekteyiz. Kässbohrer Bitüm Taşıyıcı Tankerleri, her türlü iklim koşuluna uygun farklı izolasyon seçenekleri ve ısıtma sistemleri ile firmamızın ve müşterilerimizin tüm beklentilerini karşılamaktadır. Son yapmış olduğumuz alımla birlikte filomuzdaki Tırsan araç sayısını 85 adede yükselterek filomuzu daha da güçlendirdik. Daha uzun yıllar birlikte başarılı işler yapacağımıza inancımız tam” ifadelerinde bulundu.

Kässbohrer Bitüm Taşıyıcı Tanker K.STS 32 Araç Özellikleri

Tırsan’ın Kässbohrer paslanmaz çelik malzemeden üretilen Bitüm Tankeri, özel teknolojili alüminyum malzemeden üretilen şasisi ile 6.300 kg boş ağırlığıyla sınıfının en hafifidir. Bu sayede daha fazla yükleme kapasitesiyle, müşterilerinin kazancını artırmaktadır.

Kässbohrer Bitüm Tankeri, her türlü iklim koşuluna uygun farklı izolasyon ve ısıtma sistemleri seçenekleri ile kullanıcıların farklı çalışma koşullarında kolay ve sorunsuz çalışma avantajı sunar. Ayrıca, Bitüm Tankerleri, tasarım gücü sayesinde sınıfının en hızlı boşaltımını gerçekleştirerek operasyon maliyetlerini de azaltır.

Tırsan’ın Bitüm Tankerleri, hem Almanya TÜV SÜD tarafından verilen tip onayı ve ADR belgesine, hem de TSE sertifikasına sahiptir. ADR belgelendirme süreci, tasarım sürecinden başlayarak; kaynak, sızdırmazlık, basınç ve fonksiyonellik olmak üzere birçok testten oluşmaktadır.

Similar Articles

Comments

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Instagram

Most Popular