Alman Markası Sapi, TREDER Üyeleri’ni Bir Araya Getirdi

Treyler Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri otomotiv sektöründe kumlama ve boyama teknolojilerinde 50 yıllık tecrübeye sahip  Sapi Grup ile biraraya geldi. Treyler sektörüne yönelik ürün ve hizmetlerini aktaran Sapi Yüzey Teknolojileri Genel Müdürü Çigdem Arslan, ikisi Türkiye’de olmak üzere 4 fabrika, 6 satış şirketi ve 100 bayisiyle tüm dünyada hizmet verdiğini kaydetti.

   TREDER üyeleri ve Sapi yönetimi İstanbul’da Holiday Inn Hotel’de 10 Eylül 2021 tarihinde biraraya geldi. Toplantıda firma hakkında bilgi veren Sapi Yüzey Teknolojileri Genel Müdürü Çigdem Arslan, Sapi’nin 50 yıllık bir marka ve pazar lideri olduğunu vurguladı. Türkiye’deki ortaklığın iki yıl önce başladığını belirten Arslan, son dönemde Türkiye pazarında hızlı büyüdüklerini bunun sebebini “Üreticilerimizin neye ihtiyacını belirliyoruz. Sistemi kurup işletme süresince yanında yer alıyoruz.

TREDER Başkanı Yalçın Şentürk, sektöre verdiği katkılardan dolayı Sapi Yüzey Teknolojileri Genel Müdürü Çigdem Arslan’a plaket verdi.

Satış sonrasında yine müşterimizin yanındayız. Kaliteli ürünlerimizle müşterimize verimlilik sağlıyoruz” olarak açıkladı.  Treyler sektöründe son olarak Star Yağcılar fiması için yıkama, kumlama, robotik boyama tesisi kurmaya başladıklarını aktaran Arslan, sektörde yaptıkları projelerden örnekler verdi. Türkiye’de Ankara ve Kocaeli’deki fabrikaların yanı sıra Almanya ve Macaristan’da üretim tesisleri olduğunu aktaran Arslan, tüm tesislerin ayrı ürünlerde uzmanlaştığını ancak üretim kalitelerinin yüksek stardartda olduğunu söyledi. “Başta Avrupa olmak üzere ABD, Ortadoğu gibi dünyanın her yerinde tesis kuruyoruz. Bizim vizyonumuz Türkiye’de müşterilerin daha da bilinçlenmesi. Çünkü ne kadar kaliteli hammadde kullanırılırsa kullanılsın, kaliteli yüzey teknolojileri olmadığı zaman treyleri gösteremezsiniz” diyen Arslan, treyler üreticilerinin uzun süreli yatırımlar için Sapi ile çalışması gerektiği iddiasında bulundu.

Sapi Yüzey Teknolojileri Satış Müdürü Mustafa Sunayol da en önemli özelliklerini müşteriyi satış sonrasında yalnız bırakmamak olarak açıkladı. Hali hazırda birçok treyler üreticisi ile iletişim halinde olduklarını ve yeni yatırımları için görüştüklerini aktaran Sunayol, Konya’da iki firma ile daha sözleşme imza aşamasında olduklarını kaydetti.

Sapi Yüzey Teknolojileri Teknik Satış Uzmanı Ali Yıldız ise, tesisler hakkında teknik bilgiler vererek, rakiplerinden ayrılan yönleri anlattı. Alman teknolojisiyle kabinleri kurduklarını belirten Yıldız, kabinlerin boyutundan çok özelliklerinin daha önemli olduğunu dile getirdi. Türkiye ve dünyadaki örnekleri anlatan Yıldız, doğru boyama kabini için olması gereken özellikleri sıraladı.

Graco Türkiye Yetkili Distribütörü Özcan Arslan, boyama ekipmanlarında son teknolojiler hakkında bilgi vererek, yapılan örnekleri paylaştı. “Operatör tekniği transfer verimliliğini yüzde 10 ile yüzde 30 oranında etkileyebilir. Bu nedenle operatörün uygun eğitimin verilmesi gerekiyor” diyen Arslan, boya robotuyla püskütme tekniğinin her seferinde tutarlı olduğunu ve transfer verimliliğini optimize ettiğini söyledi.

Fabrika ziyareti sırasında açıklama yapan TREDER Başkanı Yalçın Şentürk; TREDER yönetiminin tedarikçileriyle sıkı ilişkiler kurduğuna işaret ederek “Sapi Yüzey Teknolojileri, sektörümüzün önemli tedarikçilerinden biri. Ürün ve hizmetlerini birinci ağızdan dinledik. Karşılıklı verimli bir toplantı gerçekleştirdiğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Similar Articles

Comments

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Instagram

Most Popular