Petlas’tan Türkiye’nin İlk Radyal Tam Çelik İş Makinesi Lastiği

Tam Çelik İş Makinesi lastiklerinin ülkemizdeki ilk üreticisi olan Petlas, İzmir’de bu yıl 27’ncisi düzenlenen İzmir Mermer Fuarı’da yüzde yüz yerli yeni nesil Radyal Tam Çelik İş Makinesi lastiklerini tanıttı. Fuarda ilk kez görücüye çıkan mermer ocaklarında kullanım için özel olarak tasarlanmış yükleyici lastiği PtxTD41, belden kırmalı kaya kamyonu lastiği PtxHD41 ve genel amaçlı kullanım için tasarlanmış PtxRD31 lastikleri büyük ilgi gördü.

İş makineleri ve yol dışı lastik segmentlerinde geniş ürün yelpazesi sunan Petlas, 29 Mart–2 Nisan tarihleri arasında 27’nci kez kapılarını açan İzmir Mermer Fuarı’nda, Türkiye’nin yüzde yüz yerli, yeni nesil Radyal Tam Çelik İş Makinesi lastiklerini tanıttı. 150 bin metrekare alanda, bine yakın katılımcıyla doğal taş, mermer ve mermer iş makineleri sektöründe dünya ticaretinin lider konumunu hedefleyen fuar, 4 gün boyunca 77 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı.

Tasarım ve geliştirme faaliyetleri tamamen yerli AR-GE, yerli mühendis ve iş gücü ile her geçen gün rekabetçi gücünü arttıran Petlas’ın yüksek kaliteli ve uzun kullanım ömürlü iş makinesi lastikleri, sektör profesyonelleri tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Özellikle mermer ve madencilik sektöründe yoğun olarak kullanılan yüksek taşıma kapasiteli kaya kamyonları ve lastikli yükleyiciler için Petlas tarafından geliştirilen PtxHD41, PtxTD41 ve PtxRD31 model lastikler, yüzde 100 yerli mühendislik ve Ar-Ge çalışmaları ile Türkiye’de üretilen ilk Radyal Tam Çelik İş Makinesi lastikleri olma özelliği taşıyor.

Petlas’ın çelik karkas yapısıyla dayanıklılık ve sağlamlık sunan iş makinesi lastikleri, tekrar kaplanabilirlik özelliğiyle de dikkat çekiyor. Fuara özel olarak, AKO Lastik Kaplama tesislerinde Orbit Kaplama Teknolojisi ile kaplanarak sergilenen Petlas tam çelik lastik karkası, tam çelik iş makinesi lastiklerinde maliyet avantajı sunuyor. Sağladığı ikinci ömürde de yüksek performans ve deformasyona karşı direnç sağlıyor.

Petlas ve AKO Lastik Kaplama, iş makinesi sektörüne doğru, hızlı ve nitelikli ürünler sunmaya devam etmek için tedarikçileriyle bir araya gelerek beğeni ve değerlendirmelerini not ediyor.

Similar Articles

Comments

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Instagram

Most Popular