Güney Eksport, 200 Mercedes Actros ile Filosunu Güçlendirdi

Güney Eksport, Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen Actros modeliyle birlikte ilk kez Euro 6 motora sahip araçları da filosuna ekledi.

1982 yılından bu yana lojistik sektöründe faaliyet gösteren Güney Eksport, Mercedes-Benz Türk’ten teslim aldı.En son teknolojiye sahip 200 adet Mercedes-Benz Actros ile filosunun gücünü artırdı. Şirketin teslim aldığı araçların 180 adedi Actros 1848 LS, 20 adedi ise Actros 3232 ADR’den oluşuyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in kredi desteğiyle Mercedes-Benz Türk bayisi Heska tarafından satış işlemleri yapılan araçlar için 16 Mart 2022 tarihinde Adana Onbaşılar Kebap’ta yüksek katılımla teslimat töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törende araçlar; Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Tolga Bilgisu, Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Pazarlama İletişimi ve Müşteri Yönetimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt, Mercedes-Benz Türk Kamyon Ürün Yönetimi Grup Müdürü Çağdaş Özen, Heska Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, Heska Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Yüncü, Heska Kamyon Satış Müdürü İlyas Toloğ tarafından Güney Eksport Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Şimşek, Güney Eksport Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Güney Eksport Yönetim Kurulu Üyesi Latif Şimşek, Güney Eksport Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Aksoy, Güney Eksport Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy ve Güney Eksport Genel Müdürü Ömer Aksay’a teslim edildi.

mercedes-benz-turk-guney-eksporta-200-adet-actrosu-torenle-teslim-etti-03.jpgSıvı gıda taşımacılığı sektöründe hizmet veren Güney Eksport, yeni teslimatla birlikte ilk kez Euro 6 motora sahip araçları da filosuna eklemiş oldu. Mercedes-Benz Türk’ten ilk aracını 2009 yılında satın alan Güney Eksport, teslim aldığı 200 adet Actros’u yurtiçi nakliye faaliyetlerinde kullanacak. Yeni araçları ile filosundaki Mercedes-Benz markalı araç sayısını 335’e çıkaran Güney Eksport, 2022 yılında Mercedes-Benz Türk’ten 200 adet araç daha satın almayı planlıyor.

mercedes-benz-turk-guney-eksporta-200-adet-actrosu-torenle-teslim-etti-04.jpgMercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, konu hakkında şunları söyledi: “Lüks, konfor, güvenlik ve teknolojide bir üstünü sunan Actros ailesi; sahip olduğu güvenlik donanımları, konforu ve düşük işletme maliyeti ile yıllardır Türkiye kamyon pazarının en çok tercih edilen modellerinden biri. Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikamızda ürettiğimiz son teknolojiye sahip Actros model araçlarımızın Güney Eksport’un filosuna katılmasından ötürü gurur duyuyoruz. Güney Eksport ile sahip olduğumuz değerli iş ortaklığımızın gelecekte de devam edeceğine inanıyorum. Bu başarılı iş birliğinin gerçekleşmesinde mesai harcayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

mercedes-benz-turk-guney-eksporta-200-adet-actrosu-torenle-teslim-etti-05.jpegGüney Eksport Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Şimşek de; “1982 yılından beri lojistik sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olarak, nakliye ve sıvı depolama alanında hizmet veriyoruz. Ana hedefimiz, sürekli gelişme ve girişimcilik ruhu ile müşterilerimize katma değer sağlamak. 125 yıllık geçmişe, kalite, konfor ve prestije sahip bir firma olan Mercedes-Benz, geleceğe ışık tutan inovasyon fikirleri, geniş servis ağı ve çözüm odaklı anlayışı ile Türkiye’nin her yerinde daima yanımızda yer alıyor. Bundan dolayı, daha önceki araç yatırımlarımızda olduğu gibi yeni yatırımımızda da Mercedes-Benz Türk ile iş birliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu iş birliğinin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Mercedes-Benz Türk ve Heska ekibi ile şirketimizdeki tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Heska Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ise şu açıklamaları yaptı: “2009 yılında ilk Mercedes-Benz marka aracını teslim ettiğimiz Güney Eksport ile uzun yıllara dayanan güçlü bir iş birliğine sahibiz. 335 adetlik araç parkına sahip olan firmanın tüm araçlarının Mercedes-Benz markalı olması bunun en somut kanıtlarından biri diye düşünüyorum. Sıvı gıda taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Güney Eksport’un yeni araçlarımızla sektördeki güçlü konumunu daha da sağlamlaştıracağına inanıyorum. Yeni araçlarının Güney Eksport’a hayırlı olmasını diliyorum.”

Similar Articles

Comments

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Instagram

Most Popular