HİDROMEK 43 YILDIR GEÇMİŞİN TECRÜBESİ, GELECEĞİN TEKNOLOJİSİ İLE ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Dünyanın tanınmış iş makinesi üreticisi HİDROMEK, kuruluşunun 43’üncü yılında ilklere imza attığı sektöründe geçmişin tecrübesi, geleceğin teknolojisi ile üretmeye devam ediyor. 6 kıtada 100’den fazla ülkeye yayılan ihracat ağı ile kuruluşundan bugüne, dünya genelinde satışını gerçekleştirdiği iş makinesi sayısı 50 bini aşan HİDROMEK, 43 yıllık sektör tecrübesini mühendislik, tasarım, inovasyon ve AR-GE gücü ile birleştiriyor.

HİDROMEK Genel Müdürü Ahmet Bozkurt, HİDROMEK’in 43’üncü kuruluş yıl dönümü vesilesiyle şunları söyledi:

“Kuruluşumuzdan bu yana iş odağımızı değiştirmeden iş makinesi üretiyoruz. 43 yıldır ilk günkü heyecanımız ile müşteri ve diğer paydaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak, daha iyi bir dünya için her zaman çevreye duyarlı ürün ve hizmetler üreterek, toplumların kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bugün geldiğimiz noktada, bunu bir adım daha ileriye taşıyarak çevreye daha saygılı, sıfır emisyonlu, enerjisini daha verimli kullanan, akıllı iş makinelerine odaklanmış bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte de hem şirketimizin, hem de sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak amacıyla, müşterilerimizin taleplerini tek elden karşılama hedefimiz doğrultusunda ürün gamımızı genişletmeye devam edeceğiz.

Sektörde faaliyet gösterdiğimiz 43’üncü yılımızı kutlarken Kurucumuz merhum Hasan Basri Bozkurt’u saygı ve rahmetle anıyor, bugün küresel ölçekte tanınan iş makinesi üreticilerinden birisi olmamızda emeği geçen tüm ekibimize, bayilerimize, servislerimize, tedarikçilerimize ve paydaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum.”

İLKLERİN ÜRETİCİSİ HİDROMEK

Türkiye’de tasarlanıp üretilen ilk iş makinesinin üreticisi HİDROMEK, başarılarla dolu geçen 43 yılın ardından sahip olduğu geniş ürün gamıyla yurt içinde ve yurt dışında sahaya izini bırakmaya devam ediyor. 1978 yılında kurulan HİDROMEK, bugün dördü Ankara’da, biri İzmir’de, biri de Tayland’da bulunan altı üretim tesisinde kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri üretimi gerçekleştiriyor. Buna ek olarak, Ankara Sanayi Odası 1’inci OSB’deki 1.400 dönümü aşkın sanayi parseli üzerine kurulmakta olan HİDROMEK Üretim Üssü’nün inşasına da devam ediyor.

Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştiren HİDROMEK, önceden ithal ettiği şanzıman, aks, hidrolik redüktör ve hidrolik silindir gibi stratejik öneme sahip ana komponentleri, HİDROMEK Üretim Üssü’nde ilk olarak faaliyete geçirdiği komponent fabrikasında üretiyor. Ayrıca, Üretim Üssü’nde yer alacak olan ekskavatör üretim fabrikasının inşası da tüm hızlıyla sürüyor.

Türkiye’de uzun yıllardır birçok üründe pazar liderliğini koruyan HİDROMEK, dünyada iş makineleri üreten en büyük firmaların sıralandığı uluslararası “Yellow Table” listesinde yer alan ilk ve tek Türk makine üreticisi olma unvanını taşıyor.

HİDROMEK’İN GÜCÜ SINIRLARI AŞIYOR

HİDROMEK WEST ile Avrupa’daki yetkili bayi yönetimi ve satış sonrası hizmetlerini yürüten HİDROMEK, Rusya’da HİDROMEK RUS, Tayland’da HİDROMEK Construction Equipment Thailand (HCE) ve Japonya’da HİDROMEK JAPAN firmaları ile yurt dışı ofisleri ve bayileri ile ihracat ağını genişletmeye devam ediyor.

Satış sonrası hizmetlere büyük önem veren HİDROMEK, 80’den fazla ülkede bulunan yetkili bayileri ve yurt dışında bulunan 100’ün üzerinde servis noktası ile müşterilerine yedek parça ve servis hizmetini hızlı bir şekilde sunuyor.

TEKNOLOJİ VE YENİLİK ÇALIŞMALARININ KALBİNDE!

AR-GE, tasarım ve teknoloji gücüyle ürün gamını genişletmeyi sürdüren HİDROMEK, geride bıraktığımız yılda da yeni ürünlerini pazara sunmaya devam etti. Geliştirilen teknoloji ve yapısı ile ön plana çıkan farklı tonajlarda lastikli ve paletli ekskavatörlerin bulunduğu yeni H4 Serisini kullanıcısı ile buluşturan HİDROMEK’in yeni seri ekskavatörleri; verimlilik, üretkenlik ve hız artışıyla öne çıkarak kullanıcılarından büyük beğeni topluyor. Bunun yanı sıra, lastikli yükleyici ürün grubunda geliştirdiği HMK 635 WL’yi de kullanıcılarının hizmetine sunan HİDROMEK; mini ekskavatör, paletli mini kazıcı yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri ürün gruplarında da yeni ürün geliştirme çalışmalarına devam ediyor.

Müşterilerinin taleplerini tek çatı altında karşılama hedefiyle farklı ürün gruplarında yeni ürünler geliştiren HİDROMEK, ayrıca, elektrikli, otonom ve yarı otonom iş makineleri için AR-GE çalışmalarını da sürdürüyor.

Geleceğin elektrikli iş makinesi kategorisinde uzmanlaşma hedefi ile oluşturduğu HICON markası altında ilk olarak yüzde 100 elektrikli, akıllı, ekonomik ve çevre dostu ekskavatörü HICON 7W’yu geliştiren HİDROMEK, aynı marka altında farklı ürünler geliştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Üretim süreçlerinde, ürünlerinde ve tasarım çalışmalarında en son teknolojiyi kullanan HİDROMEK, özgün ve yenilikçi tasarımları ile aralarında Red Dot Best of the Best, If Design, German Design, Automotive Brand Contest ve Good Design ödüllerinin bulunduğu uluslararası prestije sahip 20 ödülün sahibidir.

Similar Articles

Comments

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Instagram

Most Popular